torsdag 29 juli 2010

Vad händer om alla lämnar Afganistan åt sitt öde?

Debatter och opinionsyttring föärekommer i Sverige och i andra länder om att det är dags att ta hem sina egna styrkor från Afganistan. Men vad som saknas helt i debatten är vad som händer om vi lämnar Afganistan åt sitt öde. Kommer den förtryckande talibanregimen då tillbaks till styret? Blir det ännu mer oro i landet och inbördeskrig då? Hyser talibanerna olika terroristceller? Har vi redan glömt vad som hände den 11 september 2001?

Frågan är med andra ord inte lätt. Det går inte bara att säga att nu är de engelska soldaternar eller svenska färdiga med sitt uppdrag.

måndag 19 juli 2010

Kampanjmaterial som biter

Efter inspiration från Folkpartiet i Huddinge har vi i Botkyrka också börjat dela ut en klisterlapp som man kan sätta på sin brevlåda med budskapet: Ingen främlingsfientlighet i min brevlåda tack!

Detta har visat sig att vara en så jättebra slogna så att den nu har retat upp Sverigedemokraterna i Botkyrka som skrivit och bett om att få våra klistermärken för att de ska kunna dela ut dem till de som vill ha dem!!! Tror snarare att det är så att de vill ha klistermärkena för att de ska kunna förstöras och inte delas ut.

lördag 17 juli 2010

Fortsatt sommar

Det är sommar och semester och jag har varit bortrest i nära två veckor och därmed ingen uppdatering. Det kommer dock något under den kommande veckan. Tills dess ha det forsatt bra i sommarhettan!